picard meme facepalm

Post Express je povećao cenu poštarine

Zdravo svima, sa velikom tugom i bolom sam primoran da vam saopštim da je Post Express rešio da poveća cenu poštarine i to za čak 100 dinara. To je jedno veliko sr*nje i ujedno i povod za ovaj članak. Naime, poskupljenje poštarine smo i očekivali. Sve ostalo je poskupelo, zašto ne i poštarina? Ali s’obzirom da je, ako ne varam, pre 6 meseci poskupela za 50 dinara, očekivao sam da će poskupljenje biti 50 dinara. Ali…

Pročitaj sve

moon knight ver xxlg

Moon Knight (Mesečev vitez) – zašto mi se dopao?

Prva stvar koju moram da vam kažem, jeste da sam baš dosta lupala glavu glavu kako da nazovem mesec na grudima Moon Knight-a koji koristi kao oružje. Crescent, blade, boomerang, Moon Knight sečivo. Guglala, gledala, većala i na kraju rešila da idem sa baš ovim nazivom – Moon Knight sečivo. Nekako mi je delovalo najlakše, i najlepše. Primetila sam da u poslednje vreme dosta koristim engleske reči u svakodnevnom govoru, a nisam baš sigurna da mi se to sviđa. No, da pređemo na važnije teme – Moon Knight.

Pročitaj sve

OPENG Bazzinga Logo

Zdravo svete!

Zdravo svete! Ovo je naš prvi blog post! nakon dugo, dugo premišljanja i razmišljanja rešili smo da vam se predstavimo. Nekako kroz sve ove godine druženja sa vama, nikada se nismo zvanično predstavili ko je Bazzinga Shop. Uvek smo to malo odlagali, što zbog prokrastinacije, pto zbog lenjosti ali bogami malo i zbog straha. Danas smo rešili da pobedimo sebe i svoj strah i da se predstavimo. Nekako počeli smo da izgledamo malo bezlično kao nekaklva korporacija, a to nam nikada nije bio cilj. Pa da počnemo!

Pročitaj sve