Važne Informacije

Trudimo se da Vam omogućimo da što je pre moguće dođete do predmeta koje ste kupili. I da maksimalno pojednostavimo preuzimanje i plaćanje.

Brza dostava u celoj Srbiji!

Dostava u Srbiji se vrši putem Post Express kurirske službe.

Pakete šaljemo svakog radnog dana. U većini slučajeva paket stiže za 1 radni dan ali dostava može potrajati i do 5 dana. Za pojedine predmete nam je možda potrebno više vremena i to će biti naglašeno na njihovim stranama.

Ukoliko ti je neki paket hitan do određenog datuma, naznači nam to u napomeni!

Cena dostave - 395 dinara

Cena isporuke je fiksna i iznosi 395 dinara. Tako da nije bitno da li naručiš 1 predmet ili 5, plaćaš isto. A ukoliko poručiš za 4000 dinara ili više, poštarina je besplatna, tj plaćamo je mi.

Prati nas na društvenim mrežama jer povremeno delimo kupon kodove za besplatnu dostavu i za manje iznose.

Nakon što pošaljemo paket šaljemo ti SMS obaveštenja sa brojem za praćenje paketa. Tako da uvek znaš kada paket stiže kod tebe.

Plaćanje u Srbiji

Trudimo se da ti obezbedimo jednostavne, brze i bezbedne načine da platiš svoju porudžbinu. Trenutno je moguće to učiniti na 2 načina:

  1. Pouzećem - plati kuriru kešom kada ti donese paket na kućnu adresu
  2. Karticom - plati bezbedno MasterCard ili Visa karticom preko našeg sajta

Paket ti donosi Post Express

Sve porudžbine se šalju Post Express kurirskom službom.
Oni trenutno nude najpovoljnije cene a pokazali su se pouzdanima.

Prednost Post Express-a i razlog zašto smo odabrali njih je taj što ukoliko nisi kod kuće kada kurir dođe, paket možeš pokupiti u najbližoj pošti. Pored toga, ponudili su nam najnižu cenu dostave.

Na žalost iz logističkih razloga nismo u mogućnosti da pakete šaljemo drugim kurirskim službama.

Od nedavno smo počeli da šaljemo naše prozivode i u Crnu Goru, Republiku Srpsku, Federaciju BiH i Hrvatsku. U planu je dodavanje i drugih država bivše Jugoslavije. 

Dostava internacionalnih pošiljki se vrši standardnom poštom.

Rok dostave za ostale države

Kada šaljemo van granica Srbije malo je teže odrediti tačan rok dostave. Zvanično, paket stiže u roku od 14 radnih dana. Nezvanično, vreme dostave je između 5 i 7 radnih dana. 

Nakon što pošaljemo paket šaljemo ti SMS obaveštenja sa brojem za praćenje paketa. Tako da ga možeš pratiti i znati tačno kada da očekuješ da stigne. Za prećenje internacionalnih pošiljki preporučujemo 17track.

Cena dostave

Cena dostave za internacionalne pošiljke zavisi od destinacije, težine paketa i načina plaćanja. Finalna cena će biti izračunata kada uneseš adresu a pre nego što potvrdiš porudžbinu.

Plaćanje

Plaćanje porudžbine kod internacionalnih pošiljki zavisi od toga odakle poručuješ:

  • Crna Gora i Republika Srpska: Porudžbinu možeš platiti pouzećem (poštaru prilikom preuzimanja paketa) ili platnom MasterCard ili Visa karticom preko našeg sajta.
  • Ostale države: Porudžbinu možeš platiti samo platnom MasterCard ili Visa karticom preko našeg sajta.

Troškovi carine

Kod velike većine porudžbina ne bi trebao da postoji trošak carine ili je on minimalan, reda 1 euro. Ali, mi ne možemo garantovati to. Te imaj na umu da za carinske troškove važe propisi tvoje države i da sve eventualno troškove plaćaš ti.

Često postavljana pitanja

Dostava paketa u Srbiji se vrši od 8h do 19h. Tačno vreme dolaska kurira zavisi od nekog njihovog rasporeda.
Ujutru ti stiže poruka od Post Express-a sa brojem telefona kurira, te ga možeš pozvati da preciznije informacije. 

Kod internacionalnih pošiljaka, paket donosi tvoj poštar, te dolazi kada i obično.

Ukoliko nisi kod kuće kada kurir dođe paket će te čekati u najbližoj pošti 20 dana od dana pokušaja dostave.

Paket na adresi može preuzeti bilo ko od ukućana ali ga u pošti možeš preuzeti samo ti sa ličnom kartom.

Kod internacionalnih pošiljaka je slična situacija. Ukoliko nisi na adresi kada poštar dođe, paket će te čeakti u najbližoj pošti 7 dana.

Ako je hitno/bitno da paket ne zavši u pošti već da stigne na adresu tačno očekivanog dana, postoji par stvari koje možeš uraditi da to osiguraš:

  • Dva puta proveri adresu i još bitnije broj mobilnog telefona prilikom popunjavanja porudžbenice
  • Budi kraj telefona jer kurir često pozovu, sačekaju da zazvoni dva puta i produže dalje. Bitno je da se javiš kada te kurir zove.
  • U većim mestima, ujutru stiže poruka od Post Express-a (oblično na Viber) sa obeveštenjem i brojem telefona kurira. Možeš ga pozvati da potvrdiš dostavu.

Važno je napomenuti da smo Post Express odabrali pre svega zbog toga što su se pokazali najpouzdanijima. Ali sve kurirske službe su dobre u nekim mestima, loše u drugim. Sve zavisi od kurira i svesni smo toga. Na žalost nemamo mogućnost da šaljemo sa više različitih kurirskih službi. 

Svaki paket se trudimo da što bolje upakujemo tako da ne dođe do loma u transportu. Koristimo posebne kutije koje su dizajnirane tako da maksimalno zaštite predmet. Ali ukoliko do oštećenja dođe, kontaktiraj nas i potrudićemo se da to što pre rešimo.

Za više informacija pogledaj stranu Reklamacije i Zamena