Elder Wand – Dambldorov Čarobni Štapić

From: 1,799 RSD

Isporuka za 1 radni dan!

Dostava za 1 radni dan u većinu mesta u Srbiji!
Izuzetak su manja mesta gde dan dostave zavisi od rasporeda kurirske službe

Isporuka iznosi 242 dinara
Besplatna isporuka za porudžbine preko 2000rsd!

 • Opis

  Fenomenalno napravljena replika čarobnog štapića koji je Dambldor nosio u filmovima i knjigama Harry Potter.

  • Dužina: 42cm
  • Materijal: Metalno jezgro prekriveno tvrdom smolom
  • Pakovanje: Kutija sa slike

  Takođe poznat i kao Elder Wand, jedan je od tri predmeta koji čine svima dobro poznate Relikvije Smrti! Ovo se smatra za najmoćniji štapić koji je ikada postojao u Hari Poter svetu! I onaj čarobnjak koji bi ga koristio je mogao da izvodi neviđene magične stvari! Kako bi čarobnjak ili veštica postali vlasnici ovog štapića morali su da u borbi razoružaju prethodnog vlasnika.

  Čarobni štapić je napravljen kvalitetno, sa metalnim jezgrom koje mu daje kako čvrstinu tako i težinu. Potom je presvučen tvrom smolom koja mu daje fenomenalan izgled i dugotrajnost. Iste je veličine kao i u filmu, sa dužinom od čak 40cm.

  Ovaj magični štapić je napravljen da dosta pažnje posvećene detaljima. Kada ga držite u ruci imate osećaj kao da ste se prebacili u Harry Potter magični svet. Štapić dolazi u kutiji. Idealno za poklon!

   

 • Isporuka i plaćanje
  Dostava za 1 radni dan!

  Sve paketa šaljemo bukvalno što je pre moguće! Tako da svaki paket naručen radnim danima do 16h kod Vas stiže odmah sutradan!

  *Izuzetak su manja mesta gde se isporuka vrši samo određenim danima.

  Dostava iznosi 242 dinara. A besplatna je za sve porudžbine preko 2000 dinara! Bez obzira da li je u pitanju jedan ili više predmeta.

  Jednostavno i bezbedno plaćanje

  Vašu porudžbinu možete platiti jednostavno i bezbedno na dva načina:

  • Platnim KarticamaVisa i MasterCard
  • Pouzećem - kuriru prilikom preuzimanja paketa

  Za više informacija posetite našu Info Stranicu.

 • Garancija jednostavne kupovine

  Svi znamo da kupovina putem interneta može biti kako pozitivno, tako i negativno iskustvo. Zato smo se mi, u Bazzinga Shop-u potrudili da svaka Vaša kupovina na našem sajtu bude maksimalno pozitivno iskustvo!

  Jednostavna reklamacija

  Dešava se retko, ali i mi nekada pogrešimo. U slučaju da imate bilo kakvih problema sa Vašom pošiljkom slobodno nas kontaktirajte. Nećemo to slati ni na kakav servis koji traje mesec dana niti Vam tražiti rentgentski snimak proizvoda da vidimo kako je do oštećenja došlo. Dovoljna je jedna slika poslata na naš Viber ili email. I to je to. Mi šaljemo zamenu ili vraćamo novac. *Naravno, u nekom razumnom roku nekon prijema paketa. 

  Jednostavna zamena i vraćanje paketa

  Ukoliko iz bilo kog razloga želite da vratite ili zamenite kupljeni predmet, i to može! A naša zakonska i moralna obaveza je da Vam novac vratimo.  Bitno je samo da predmet nije oštećen. Za ambalažu gledamo kroz prste. Novac vraćamo brzo, bez da morate da nam donosite izvod iz matične knjige rođenih ili venčani list.


  * Za naše greške refundiramo i poštarinu. Za vraćanja i zamene Vi plaćate poštarinu. Kontaktirajte nas i prijateljski ćemo se sve dogovoriti.

  Za više informacija o ovome posetite našu stranicu za Reklamacije i Zamenu kao i Uslove Kupovine

 • Lako i bezbedno plaćanje

  Plaćanje karticama

  Pošto je plaćanje karticama kod nas veliki taboo dali smo sve od sebe da to napravimo što bezbednije moguće. Te smo u saradnji sa našom poznatom firmom AllSecure napravili vrlo bezbedan sistem plaćanja karticama. Njihovo ime govori sve. Vaši podaci se kriptuju, šifriraju i koriste sve te moderne fraze i tehnologije. Mi čak ni ne vidimo Vaše podatke.

  Plaćanje Pouzećem

  Ukoliko pak i dalje ne verujete elektronskom novcu, svaku porudžbinu možete platiti i prilikom preuzimanja paketa od kurira. 

 • Pitanja / Komentari / Ocene

  Trenutno nema komentara.

  zatvori

  Ostavite odgovor

  Dodaj Komentar