Harry Potter Torbica

3,200 RSD

Uskoro ponovo!

Unesite email ili broj telefona kako bi smo Vam javili čim ponovo dobijemo ovaj predmet!


Nema na zalihama

 • Opis

  Ako ste ikada želeli da ponesete deo Hogwarts škole sa sobom, ovo je prava stvar za Vas! Harry Potter torbica!

  • Dimenzije: 18cm x 12cm
  • Materijal: Eko Koža
  • Pregrade: Velika glavna pregrada, 10 za kartice, 1 za sliku i 1 velika

  Harry Potter Torbica je napravljena fenomenalno, sa motivima Hogwarts škole za veštice i čarobnjake i perona 9 3/4.

  Može se nositi u ruci ali i preko ramena jer dolazi sa metalnim lančetom koje se može skinuti.

  Poseduje veliku pregradu u koju komforno može stati mobilni telefon, novčanik, ključevi ili šta god drugo želite. Mada, novčanik Vam sa ovom torbicom nije ni potreban, jer…

  Na zadnjoj strani tobice se nalazi novčanik na kopčanje sa čak 10 pregrada za kartice, jednom pregradom za sliku i jednom velikom pregradom. 

  Jedina stvar koju fali ovoj Harry Potter tašni je Capacious Extremis čarolija za povećanje unutrašnjih dimenzija. Ali to možete i sami. Sve što Vam je potrebno je čarobni štapić i malo čarolije!

  Ova kompaktna Harry Potter torba izgleda prelepo bilo da je nosite u ruci ili preko ramena! I prava je stvar za sve ljubitelje Harry Potter filmova i knjiga!

   

 • Isporuka i plaćanje
  Dostava za 1 radni dan!

  Sve paketa šaljemo bukvalno što je pre moguće! Tako da svaki paket naručen radnim danima do 16h kod Vas stiže odmah sutradan!

  *Izuzetak su manja mesta gde se isporuka vrši samo određenim danima.

  Dostava iznosi 242 dinara. A besplatna je za sve porudžbine preko 2000 dinara! Bez obzira da li je u pitanju jedan ili više predmeta.

  Jednostavno i bezbedno plaćanje

  Vašu porudžbinu možete platiti jednostavno i bezbedno na dva načina:

  • Platnim KarticamaVisa i MasterCard
  • Pouzećem - kuriru prilikom preuzimanja paketa

  Za više informacija posetite našu Info Stranicu.

 • Garancija jednostavne kupovine

  Svi znamo da kupovina putem interneta može biti kako pozitivno, tako i negativno iskustvo. Zato smo se mi, u Bazzinga Shop-u potrudili da svaka Vaša kupovina na našem sajtu bude maksimalno pozitivno iskustvo!

  Jednostavna reklamacija

  Dešava se retko, ali i mi nekada pogrešimo. U slučaju da imate bilo kakvih problema sa Vašom pošiljkom slobodno nas kontaktirajte. Nećemo to slati ni na kakav servis koji traje mesec dana niti Vam tražiti rentgentski snimak proizvoda da vidimo kako je do oštećenja došlo. Dovoljna je jedna slika poslata na naš Viber ili email. I to je to. Mi šaljemo zamenu ili vraćamo novac. *Naravno, u nekom razumnom roku nekon prijema paketa. 

  Jednostavna zamena i vraćanje paketa

  Ukoliko iz bilo kog razloga želite da vratite ili zamenite kupljeni predmet, i to može! A naša zakonska i moralna obaveza je da Vam novac vratimo.  Bitno je samo da predmet nije oštećen. Za ambalažu gledamo kroz prste. Novac vraćamo brzo, bez da morate da nam donosite izvod iz matične knjige rođenih ili venčani list.


  * Za naše greške refundiramo i poštarinu. Za vraćanja i zamene Vi plaćate poštarinu. Kontaktirajte nas i prijateljski ćemo se sve dogovoriti.

  Za više informacija o ovome posetite našu stranicu za Reklamacije i Zamenu kao i Uslove Kupovine

 • Lako i bezbedno plaćanje

  Plaćanje karticama

  Pošto je plaćanje karticama kod nas veliki taboo dali smo sve od sebe da to napravimo što bezbednije moguće. Te smo u saradnji sa našom poznatom firmom AllSecure napravili vrlo bezbedan sistem plaćanja karticama. Njihovo ime govori sve. Vaši podaci se kriptuju, šifriraju i koriste sve te moderne fraze i tehnologije. Mi čak ni ne vidimo Vaše podatke.

  Plaćanje Pouzećem

  Ukoliko pak i dalje ne verujete elektronskom novcu, svaku porudžbinu možete platiti i prilikom preuzimanja paketa od kurira. 

 • Pitanja / Komentari / Ocene

  Trenutno nema komentara.

  zatvori

  Ostavite odgovor

  Dodaj Komentar