Harry Potter ogrlica – Time Turner

999 RSD

Uskoro ponovo!

Unesite email ili broj telefona kako bi smo Vam javili čim ponovo dobijemo ovaj predmet!


Nema na zalihama

 • Opis

  Svi smo mi makar jednom poželeli da se vratimo kroz vreme. Neki da isprave stvari zbog kojih se kaju, neki da urade stvari koje nisu uradili, a neki, kao Hermiona, da pohađaju sve moguće časove u školi.

  Poznata ogrlica iz Hari Poter (Harry Potter) filmova.

  • Dimenzije: 4.5cm x 4.5cm
  • Materijal: Metal
  • Pakovanje: Harry Potter Bazzinga Kutija

  Poslužila je za učenje, za spašavanje Bakbika i Sirijus Bleka kao i za još mnoge druge korisne stvari.
  Sada i Vi možete imati svoj Time Turner, tj Vremenski Okretač. A na Vama je kako i koliko odgovorno ćete ga koristiti 🙂

  Time Turner je potpuno funkcionalan. Dva unutrašnja kruga se okreću a u sredini je pravi peščani sat. Samo još morate biti čarobnjak ili veštica da bi ste mogli da vraćate vreme.

  Na unutrašnjim krugovima ugravirano je: “I mark the hours, every one, Nor have I yet outrun the Sun. My use and value, unto you, Are gauged by what you have to do.

  Ogrlica je napravljena veoma kvalitetno i dosta pažnje je posvećeno detaljima. Tekst je čitak i jasno se vidi. Peščani sat koji se nalazi u sredini takođe je funkcionalan.

  Ogrlica je veličine kao i u filmu. Napravljena je od metala a potom pozlaćena.

  Idealno za sve ljubitelje filmova i knjiga.
  Idealno za poklon!

 • Isporuka i plaćanje
  Dostava za 1 radni dan!

  Sve paketa šaljemo bukvalno što je pre moguće! Tako da svaki paket naručen radnim danima do 16h kod Vas stiže odmah sutradan!

  *Izuzetak su manja mesta gde se isporuka vrši samo određenim danima.

  Dostava iznosi 242 dinara. A besplatna je za sve porudžbine preko 2000 dinara! Bez obzira da li je u pitanju jedan ili više predmeta.

  Jednostavno i bezbedno plaćanje

  Vašu porudžbinu možete platiti jednostavno i bezbedno na dva načina:

  • Platnim KarticamaVisa i MasterCard
  • Pouzećem - kuriru prilikom preuzimanja paketa

  Za više informacija posetite našu Info Stranicu.

 • Garancija jednostavne kupovine

  Svi znamo da kupovina putem interneta može biti kako pozitivno, tako i negativno iskustvo. Zato smo se mi, u Bazzinga Shop-u potrudili da svaka Vaša kupovina na našem sajtu bude maksimalno pozitivno iskustvo!

  Jednostavna reklamacija

  Dešava se retko, ali i mi nekada pogrešimo. U slučaju da imate bilo kakvih problema sa Vašom pošiljkom slobodno nas kontaktirajte. Nećemo to slati ni na kakav servis koji traje mesec dana niti Vam tražiti rentgentski snimak proizvoda da vidimo kako je do oštećenja došlo. Dovoljna je jedna slika poslata na naš Viber ili email. I to je to. Mi šaljemo zamenu ili vraćamo novac. *Naravno, u nekom razumnom roku nekon prijema paketa. 

  Jednostavna zamena i vraćanje paketa

  Ukoliko iz bilo kog razloga želite da vratite ili zamenite kupljeni predmet, i to može! A naša zakonska i moralna obaveza je da Vam novac vratimo.  Bitno je samo da predmet nije oštećen. Za ambalažu gledamo kroz prste. Novac vraćamo brzo, bez da morate da nam donosite izvod iz matične knjige rođenih ili venčani list.


  * Za naše greške refundiramo i poštarinu. Za vraćanja i zamene Vi plaćate poštarinu. Kontaktirajte nas i prijateljski ćemo se sve dogovoriti.

  Za više informacija o ovome posetite našu stranicu za Reklamacije i Zamenu kao i Uslove Kupovine

 • Lako i bezbedno plaćanje

  Plaćanje karticama

  Pošto je plaćanje karticama kod nas veliki taboo dali smo sve od sebe da to napravimo što bezbednije moguće. Te smo u saradnji sa našom poznatom firmom AllSecure napravili vrlo bezbedan sistem plaćanja karticama. Njihovo ime govori sve. Vaši podaci se kriptuju, šifriraju i koriste sve te moderne fraze i tehnologije. Mi čak ni ne vidimo Vaše podatke.

  Plaćanje Pouzećem

  Ukoliko pak i dalje ne verujete elektronskom novcu, svaku porudžbinu možete platiti i prilikom preuzimanja paketa od kurira. 

 • Pitanja / Komentari / Ocene

  Trenutno nema komentara.

  zatvori

  Ostavite odgovor

  Dodaj Komentar